• Gitte Briffa

AAAAH Ik ben jaloers!!!


Ik weet niet hoe jij met jaloezie omgaat, maar voor mij voelt het alsof de grond onder mijn voeten vandaan zakt.
Het voelt alsof ik geen houvast heb en één wordt met een oude pijn. Gelukkig ben ik aan een tantra-opleiding begonnen bij het Centrum voor Tantra waar ik onder goede begeleiding van Carla en Remmelt dit stuk van mij in de ogen kan kijken. Ik geloof immers dat als je helemaal bij je gevoel kunt blijven dit kan transformeren. Daar is veel lef voor nodig.. want het is niet van de poes. Maar de zin om iets aan mijn jaloezie te doen was zo groot dat ik de koe bij de horens heb gevat... en wat een heerlijk resultaat heeft het me al gegeven! Ik ben benieuwd naar de rest van mijn opleiding en neem jou daar graag in mee! https://www.youtube.com/watch?v=M6up5I142ag

2 views0 comments